Baggrund

Jeg er oprindeligt uddannet ingeniør. Jeg har arbejdet med ledelse i over 15 år. Jeg har arbejdet som: Produktionschef, indkøbschef, kvalitetschef adm. direktør og produktionsdirektør. Altid med personaleansvar. Mit drive er at skabe resultater igennem mennesker. Jeg er certificeret coach i leadership,og har desuden gennemført flere kurser i personlig udvikling. I min fritid har jeg i flere år deltaget aktivt som ledelse i forskellige teams i dansk motorsport DTC. Både som team chef og sportschef. Pt er jeg tilknyttet Team PolarSeafood Racing, som fører det danske mesterskab i det højeste klasse.

Mit drive er at se den glæde, som den enkelte oplever, når det lange ønskede mål endelig er opnået. Den glæde og den energi giver lyst til mere. At udvikle mennesker og hjælpe dem til at opnå deres mål gør en forskel.

Hvad er coaching

Coaching er et magtfrit område, hvor der stilles åbne spørgsmål. Coaching er fortroligt. Coaching er en støtte til udvikling af menneskers potentiale, til gavn for den enkelte såvel som en gruppe. Coaching tager afsæt i nutiden og ind i fremtiden. Coaching benyttes bl.a. - Når medarbejdere skal udvikles - Når nye ideer skal på banen - Når vi skal tænke ud af boksen - Når vi vil skabe fælles løsninger - Når der opstår konflikter - Når fastlåste overbevisninger skal løsnes - Ved PU samtaler - Ved tillidsopbygning - Ved projekter. Coaching er ikke: Terapi eller Psykologi .

Kan alle coaches?

Alle personer kan coaches, dog skal følgende være opfyldt: Fokuspersonen skal være sund - Fokuspersonen er ressourcefuld - Fokuspersonen er kreativ - Fokuspersonen ønsker udvikling - Fokuspersonen er et helt menneske.

Så det er kun dig selv, der stå i vejen for din egen udviklilng. Vil du videre?