Ydelser

Vi spreder os vidt, men fælles for vores indsats er, at vi tror på, at kun igennem positiv mental tænkning kommer man i mål. Vi vil altid tage udgangpunkt i dig og dine udfordringer og mål. Vi står for forandring og hjælper dig med at kigge i nye retninger. Ingen opgave er for lille eller for stor, for vi har altid begge ben på jorden og har en nordjysk tilgang til tingene.

Langt om længe er du nået til et punkt, hvor du ønsker en forandring. Denne forandring vil ændre dit liv fremadrettet, og det kan virke skæmmende, men samtidig meget spændende.

Vi tilbyder både små enkelte seancer samt længere personlige udviklingsforløb. Det kan være alt lige fra en enkelt inspirationstime, ”Hvad er jeg god til”, ”Hvordan udvikler jeg mig”, ”Parforhold” eller hjælp til at komme igennem personlige kriser/jobskifte/angst/…. Og hvad koster det så?

Jeg kan spørge, har du råd til at lade være?

Personlig coaching

Nedenstående er vores vejledende priser:

Personlig coaching 550. kr pr. time

Udarbejdelse af personlig profil 1500. kr.

Tilbagemelding på personlig profil 550. kr. pr. time

.

Coaching kan også foregå i dit eget hjem. Ring og få et tilbud.>>

Coahing af grupper og team building

Ring eller skriv til mig og fremlæg dine ønsker. Jeg vil sammen med dig lave det helt rigtige forløb, selfølgelig til den helt rigtige pris.

Da ikke to forløb er ens, er det svært at give en pris. Jeg vil hellere, at vi i fællesskab finder frem til det helt rigtige for dig/jer. >>