Om CoachKompaniet

Jeg grundlagde CoachKompaniet, fordi jeg mener, at alt den erfaring, jeg har tilegnet mig i mine mange år som leder, skulle komme andre til gavn. Mit arbejde med at udvikle mennesker i snart 15 år, kombineret med min certificerede leadership coachuddannelse, giver det bedste afsæt for dig. CoachKompaniet tilbyder alt fra personlig coaching til coaching af grupper, samt Team Building. Altid med samme motto, vi coacher i øjenhøjde. Her er ingen opgave for lille eller for omfattende. Respekt for den enkelte er vores motto, og alle informationer bliver selvfølgelig behandlet i fortrolighed. Så bare tag kontakt til os, og du vil ikke fortryde det. Din fremtid er meget vigtig for os og ikke mindst for dig.

Johnny Kusk Møller

Jeg er 49 år og oprindlig nordjyde. Jeg er gift med Lone, som arbejder som direktionssekretær. Jeg er uddannet ingeniør, men har altid beskæftiget mig med ledelse. Denne ledelse har jeg udført som: Kvalitetschef, produktionschef, adm.direktør og produktionsdiretør. Jeg er ansat og medejer af virksomheden KE Fibertec AS, hvor jeg har mit daglige virke som produktionsdirektør. Jeg har ansvaret for vores 2 fabrikker, (en i DK og en i Tjekkiet), indkøb, HR (udvikling af vort personale), og så sidder jeg i ledelsesgruppen.

Da ledelse og udvikling af mennesker altid har vakt min interesse, har jeg uddannet mig som leadership coach. Jeg er tilknyttet et lægehus, hvor jeg coacher personer med alle former for udfordringer..

Team

Positiv mental indstilling er mit motto. Derfor er mit team meget nøje udvalgt. I min verden bygger enhver forandring på tillid. Personerne i mit team er alle nogle rigtige dygtige og tillidsfulde mennesker. Alle har en baggrund, der gør at de kan bidrage i din spændende udviklingsproces. Temaet består af: en læge, en tidligere Le Mans vinder, en tidligere jægersoldat og nok den dygtigste i DK til at formidle positiv mental indstilling.

”Døm dine medmennesker på hvad de gør, og ikke hvad de siger, at de gør"